0
Paneret tofu i kokossuppe med fladbrød

Paneret tofu i kokossuppe med fladbrød

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Selleri, Nødder, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kokosmælkløgøstershatterød chilivietnamesisk Pho krydderisaltnam pla (fiskesauce)limesukker
1 min.
Suppen

Kom kokosmælken i en gryde sammen med 1/2 dl vand pr. person, og varm det stille og roligt op.

Pil løget, og skær det i grove stykker. Skyl svampene og chilipeberen (undlad at brug al chilien, hvis du ikke ønsker retten så stærk) grundigt, og skær dem ligeledes i grove stykker.

Kom grøntsagerne i kokosmælken sammen med phokrydderiet og lidt revet limeskal, og lad det simre i ca. 15 min. Suppen skal ikke have en cremet konsistens, så tilsæt vand, hvis nødvendigt. Smag til med salt (eller fiskesauce), sukker og limesaft.

pizzadej - på surdejolie
15 min.
Fladbrød

Del hver dejkugle i to lige store stykker, og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord. 

Varm en stor pande op ved højeste varme. Steg fladbrødene et eller to ad gangen, ca. 2-3 min på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl dem med lidt olivenolie, og drys med lidt salt, når de er færdige. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.

tofuhvedemelgalangarod, tørret
25 min.
Paneret tofu

Varm en pande op ved høj varme.

Skær tofuen i tern, og vend ternene i 1 spsk. hvedemel pr. person blandet med galangaroden.

Steg tofuen i 2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min, så den får en flot brun overflade. Krydres med salt.

koriander
30 min.
Korianderen

Skyl korianderen grundigt, afdryp for vand, og pil bladene fra stilken.

35 min.
Anretning

Hæld suppen i dybe skåle, og top med stegt tofu og koriander med fladbrød ved siden af.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:

50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?