Kom kokosmælken i en gryde sammen med 1/2 dl vand pr. person, og varm det stille og roligt op.
Pil løget, og skær det i grove stykker. Skyl svampene og chilipeberen (undlad at brug al chilien, hvis du ikke ønsker retten så stærk) grundigt, og skær dem ligeledes i grove stykker.
Kom grøntsagerne i kokosmælken sammen med phokrydderiet og lidt revet limeskal, og lad det simre i ca. 15 min. Suppen skal ikke have en cremet konsistens, så tilsæt vand, hvis nødvendigt. Smag til med salt (eller fiskesauce), sukker og limesaft.
Del hver dejkugle i to lige store stykker, og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord.
Varm en stor pande op ved højeste varme. Steg fladbrødene et eller to ad gangen, ca. 2-3 min på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl dem med lidt olivenolie, og drys med lidt salt, når de er færdige. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.
Varm en pande op ved høj varme.
Skær tofuen i tern, og vend ternene i 1 spsk. hvedemel pr. person blandet med galangaroden.
Steg tofuen i 2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min, så den får en flot brun overflade. Krydres med salt.
Skyl korianderen grundigt, afdryp for vand, og pil bladene fra stilken.
Hæld suppen i dybe skåle, og top med stegt tofu og koriander med fladbrød ved siden af.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:
50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker.
Kundekommentarer ()