Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Steg baconen på en sauterpande eller almindelig stegepande i 2 min.
Hak løg i mindre stykker, kom dem ned til baconstykkerne, og steg videre, til løgene er klare. Skær filet a la mørbrad og pølser i mindre, mundrette stykker, og brun dem på panden.
Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Skær peberfrugten i strimler. Kom gulerødderne ned til de resterende ting på panden, tilsæt paprika, hakkede tomater, tomatpuré og 1/8 dl. vand pr. person. Lad retten simre i 10 min. Tilsæt så fløde og peberfrugt, og lad det koge op i 2 min. Hvis du ønsker at sovsen skal være tyndere, kan du komme mere vand i.
Kør blomkålen til mindre stykker i en foodprocessor. Har du ikke en foodprocessor, kan du rive blomkålen på den grove side af et rivejern.
Server paprikagryden sammen med blomkålsris.
Kundekommentarer ()