0
Paprikagryde
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
baconløgFilet a la mørbrad, frilandsgrisøko wienerpølsergulerodrød peberfrugtflåede og hakkede tomatertomatpuréMK paprikakrydderifløde 38% (piskefløde)
1 min.
Paprikagryde

Skær bacon i mindre stykker, og steg dem på en sauterpande eller almindelig stegepande i 2 min.

Hak løg i mindre stykker, kom dem ned til baconstykkerne, og steg videre, til løgene er klare. Skær filet a la mørbrad og pølser i mindre, mundrette stykker, og brun dem på panden. 

Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Skær peberfrugten i strimler. Kom gulerødderne ned til de resterende ting på panden, tilsæt paprika, hakkede tomater, tomatpuré og 1/8 dl. vand pr. person. Lad retten simre i 10 min. Tilsæt så fløde og peberfrugt, og lad det koge op i 2 min. Hvis du ønsker at sovsen skal være tyndere, kan du komme mere vand i. 

blomkål
25 min.
Blomkålsris

Kør blomkålen til mindre stykker i en foodprocessor. Har du ikke en foodprocessor, kan du rive blomkålen på den grove side af et rivejern.

30 min.
Anretning

Server paprikagryden sammen med blomkålsris. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
560 kcal
Fedt:
35 g
heraf mættede fedtsyrer:
17,6 g
Kulhydrat:
25,1 g
heraf sukkerarter:
21,8 g
Kostfibre:
8,8 g
Protein:
32,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?