Skær bacon i mindre stykker, og steg dem på en sauterpande eller almindelig stegepande i 2 min.
Hak løg i mindre stykker, kom dem ned til baconstykkerne, og steg videre, til løgene er klare. Skær filet a la mørbrad og pølser i mindre, mundrette stykker, og brun dem på panden.
Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Skær peberfrugten i strimler. Kom gulerødderne ned til de resterende ting på panden, tilsæt paprika, hakkede tomater, tomatpuré og 1/8 dl. vand pr. person. Lad retten simre i 10 min. Tilsæt så fløde og peberfrugt, og lad det koge op i 2 min. Hvis du ønsker at sovsen skal være tyndere, kan du komme mere vand i.
Kør blomkålen til mindre stykker i en foodprocessor. Har du ikke en foodprocessor, kan du rive blomkålen på den grove side af et rivejern.
Server paprikagryden sammen med blomkålsris.
Kundekommentarer ()