0
Paprikagryde
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

bacon i ternløgFilet a la mørbrad, frilandsgrisøko wienerpølser
1 min.
Steg kødet

Steg baconen på en sauterpande eller almindelig stegepande i 2 min.

Hak løg i mindre stykker, kom dem ned til baconstykkerne, og steg videre, til løgene er klare. Skær filet a la mørbrad og pølser i mindre, mundrette stykker, og brun dem på panden. 

gulerodrød peberfrugtflåede og hakkede tomatertomatpuréMK paprikakrydderifløde 38% (piskefløde)
5 min.
Grøntsager

Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Skær peberfrugten i strimler. Kom gulerødderne ned til de resterende ting på panden, tilsæt paprika, hakkede tomater, tomatpuré og 1/8 dl. vand pr. person. Lad retten simre i 10 min. Tilsæt så fløde og peberfrugt, og lad det koge op i 2 min. Hvis du ønsker at sovsen skal være tyndere, kan du komme mere vand i.

blomkål
25 min.
Blomkålsris

Kør blomkålen til mindre stykker i en foodprocessor. Har du ikke en foodprocessor, kan du rive blomkålen på den grove side af et rivejern.

30 min.
Anretning

Server paprikagryden sammen med blomkålsris. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
560 kcal
Fedt:
35 g
heraf mættede fedtsyrer:
17,6 g
Kulhydrat:
25,1 g
heraf sukkerarter:
21,8 g
Kostfibre:
8,8 g
Protein:
32,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?