0
Pasta green balls i squashcreme
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
1 min.
Pastaen

Sæt vand over at koge til pastaen. 

plantefarsolivenolie, ekstra jomfru
3 min.
Dellerne

Form 3 kugler af plantefarsen, og steg dem på en pande i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. 

 

squashtimianhvidløg
10 min.
Grøntsagerne

Skyl squashen grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl timian, og pluk bladene fra stilken. 

Pil hvidløget, og riv det på den fine side af rivejernet. 

tørret linguine (pasta)
15 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken. 

 

fløde 38% (piskefløde)sort peber
20 min.
Pastasaucen

Tag bollerne af panden, og steg squashen og hvidløget heri i ca. 4 min under omrøring. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber, og kom bollerne tilbage i panden. 

parmigiano reggiano (Parmesan)
25 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret pastasaucen henover med revet parmesanost og de friske timianblade. 

Bonusinfo

Plantefars indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

Laktosefri

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?