Sæt vand over at koge til pastaen.
Form 3 kugler af plantefarsen, og steg dem på en pande i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min.
Skyl squashen grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern. Skyl timian, og pluk bladene fra stilken.
Pil hvidløget, og riv det på den fine side af rivejernet.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Tag bollerne af panden, og steg squashen og hvidløget heri i ca. 4 min under omrøring. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber, og kom bollerne tilbage i panden.
Fordel pastaen i dybe tallerkener og anret pastasaucen henover med revet parmesanost og de friske timianblade.
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()