0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

1 min.
Forberedelse

Halver cherrytomaterne, skær champignon i skiver, og hak løg og hvidløg fint.  

cherry- eller blommetomaterrødløghvidløgcreme fraiche 38%mælkcitrongrøntsagsbouillon
5 min.
Tomatsauce

Kom 1 tsk. olie pr. person på en mellemvarm pande, og svits løg og tomater i 8-10 min. Tilføj derefter hvidløg, creme fraiche, mælk, vand, citronsaft- og skal, grøntsagsbouillon, og salt og peber efter smag. Lad sovsen simre i ca. 10 min. Mos forsigtigt tomaterne med skeen.  

rigatoni af kikærtemelrød peberfrugtgulerødder
10 min.
Pasta og gnavegrønt

Kog kikærtepasta som anvist på pakken.  

Skær gulerødder og peberfrugt ud i stave til gnavegrønt.

rigatoni af kikærtemelspinat
25 min.
Saml retten

Hæld kikærter op i en sigte, skyl og lad dem dryppe af. Kom kikærter og frisk spinat op på panden, rør det hele godt sammen og tilbered retten til spinaten falder sammen. Vend den kogte kikærtepasta i retten og krydr med salt og peber.

rød peberfrugtgulerødder
30 min.
Anretning

Servér pastaretten med gnavegrønt on-the-side.  

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?