0

Pasta med Bella Gomba og sølvbeder

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær svampene i skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Skyl bederne godt og snit dem i brede strimler. Sauter svampe, hvidløg og beder i lidt olie til bederne falder sammen og væden er kogt næsten væk. Hæld hvidvin og knuste peberkorn på og lad det koge ind. Kog pastaen al dente i letsaltet vand. Kom fløde ved grøntsagerne og lad det simre til saucen har en god konsistens. Vend pasta og sauce sammen og server straks i dybe tallerkner med friskrevet parmesan og godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.