Pil løget, og skyl svampene og sellerien. Hak løg og selleri fint, og skær svampene i grove stykker.
Varm en gryde op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges svampene i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under jævnlig omrøring. Skru ned for varmen, og tilsæt løg og selleri. Steg i yderligere 4 min. under omrøring. Tilsæt bouillonen og 1 tsk. hvedemel pr. person, og rør det godt rundt. Hæld mælken i lidt efter lidt, indtil retten får den rette cremede konsistens. Smages til med salt, peber og lidt eddike.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Læg baconskiverne på en kold pande, og varm den op ved middelhøj varme. Steg baconen indtil den får en flot stegeoverflade på begge sider. Overfør til fedtsugende papir, og knæk den inden servering i mindre stykker.
Fordel pastaen i dybe tallerkener, hæld svampesovsen henover, og top med bacon og revet parmesan.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften