0
Pasta med oksekød, svampe og nødder

Pasta med oksekød, svampe og nødder

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog pastaen som anvist på pakken/posen.

Brun hurtigt oksekødet i lidt olivenolie ved kraftig varme og læg det til side.

Rist svampe, hakkede skalotteløg og hasselnøddekerner i olivenolie ved jævn varme og bland med den friskkogte pasta.

Drys godt med hakket persille samt høvlet parmesan over og server straks.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.