Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en gryde med rigeligt vand og et godt skud salt over at koge.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Tænd for en stor pande på medium-høj varme. Kom lidt olie på.
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber, og kom dem på panden. Steg i 3 min.
Tilsæt en lille klump smør, og skru ned til middelvarme. Steg i yderligere 2 min., inden du vender kyllingebrysterne, og steger færdigt i 4-6 min.
Pil og hak rødløget fint. Skær tomaterne i mundrette tern. Hak mandlerne groft.
Vend tomat og løg sammen med lidt olivenolie, og smag til med sukker, salt og eddike.
Hæld kogevandet fra pastaen, når den er al dente.
Vend rundt med pesto efter smag.
Anret pastaen i bunden af en dyb tallerken med en god portion tomatsalsa på toppen og lidt hakkede mandler over.
Server de stegte kyllingebryster til. Velbekomme.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kundekommentarer ()