0

Pastasalat med kylling - søndag uge 1

Opskriften er udviklet af:

Aftensmad:

Søndag: Pastasalat med kylling
Mandag: Kålkaos med kylling
Tirsdag: Pasta med bolo
Osdag: Wraps med bolo

Morgenmad: (hvis tilkøbt)
Vafler med topping

Dette skal preppes søndag:

  • Pastasalat x 2
  • Karrydressing x2
  • Bolo x2 (kommes i fryseren)
  • Gnavegrønt x 2
  • Vafler + topping

Samlet foodprep tid: Ca. 2 timer
(15245,15246,15247,15248,15305)

Allergener:
Fuldkornshvede

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kyllingefiletspidskålcherry- eller blommetomaterbacon i skiverfuldkornspastahvidløgspulverjomfruolivenoliesalt & peber
Pastasalat - Prep Søndag (dag 1+2)

Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, og krydder med hvidløgspulver, salt og peber. Kyllingebrysterne skal have ca. 4-5 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt. Tag kyllingen af panden, og lad kyllingen køle af.

Kog pastaen som anvist på pakken.

Varm panden fra kyllingen op igen, og steg baconen sprød, og hak den derefter i mindre stykker.

Snit spidskålen fint, halver tomaterne og skær kyllingebrysterne i skiver.

Del det hele i 2 portioner og gem alle del i hver sin beholder. 

Bland evt. portionen til i dag (søndag) af kylling, kogt pasta, spidskål og tomater sammen, kom sprød bacon henover, og top pastasalaten med karrydressing og evt. frisk persille. Spis med det samme, eller kom på køl til det er spisetid.

creme fraiche 18%græsk yoghurt, 10%mayonnaisedijon sennepmadras karryflydende honningsalt & peber
Karrydressing - Prep Søndag (dag 1og 2)

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.

Del dressingen i 2 bøtter, og kom på køl.

Søndagsmiddag - pastasalat med kylling

Du har lavet pastasalaten i dag søndag eller du har i hvert fald foodpreppet den til den blot skal blandes sammen og toppes med karrydressing. Så det er det eneste du skal gøre og så er den klar til at blive indtaget. 

Kan spises måde lun og kold.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær