Aftensmad:
Søndag: Pastasalat med kylling
Mandag: Kålkaos med kylling
Tirsdag: Pasta med bolo
Osdag: Wraps med bolo
Morgenmad: (hvis tilkøbt)
Vafler med topping
Dette skal preppes søndag:
Samlet foodprep tid: Ca. 2 timer
(15245,15246,15247,15248,15305)
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kyllingebrysterne i olie på en varm pande, og krydder med hvidløgspulver, salt og peber. Kyllingebrysterne skal have ca. 4-5 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt. Tag kyllingen af panden, og lad kyllingen køle af.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Varm panden fra kyllingen op igen, og steg baconen sprød, og hak den derefter i mindre stykker.
Snit spidskålen fint, halver tomaterne og skær kyllingebrysterne i skiver.
Del det hele i 2 portioner og gem alle del i hver sin beholder.
Bland evt. portionen til i dag (søndag) af kylling, kogt pasta, spidskål og tomater sammen, kom sprød bacon henover, og top pastasalaten med karrydressing og evt. frisk persille. Spis med det samme, eller kom på køl til det er spisetid.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
Del dressingen i 2 bøtter, og kom på køl.
Du har lavet pastasalaten i dag søndag eller du har i hvert fald foodpreppet den til den blot skal blandes sammen og toppes med karrydressing. Så det er det eneste du skal gøre og så er den klar til at blive indtaget.
Kan spises måde lun og kold.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften