0

Frikadelle med kartoffelsalat - tirsdag uge 3

Fremgangsmåde

frikadeller fra Bodebjerggræsk yoghurt, 10%mayonnaisedijon senneppurløgdildærter, frostcreme fraiche 18%citrongulerøddercherry- eller blommetomatersalt & peber
Frikadelle med kartoffelsalat - tirsdag

Hak purløg og dild fint, og rør krydderurterne sammen med de resterende ingredienser til dressingen til kartoffelsalaten. Smag til med salt og peber. Skær de kogte kartofler ud i mindre stykker og vend dem i dressingen.

Kog ærterne til dippen i 1-2 minutter, hæld vandet fra og hæld koldt vand over.

Kom ærterne og resten af ingredienserne til ærtedippen i en blender og blend det sammen. Smag til med salt og peber.

Lun frikadellerne i ovnen eller airfryeren på 150 grader i 7 minutter eller airfryeren, indtil de er varmet helt igennem.

Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skyl cherrytomaterne.

Spis frikadellerne sammen med kartoffelsalaten, ærtedip og gnavegrønt.

Kommentarer og forslag til opskriften