0

Bagt laks med ovnbagte rodfrugter og dip - søndag uge 4

Fremgangsmåde

ASC laks med skindcitrondild
Bagt laks med ovnbagte rodfrugter og dip - søndag

Du har allerede lavet rodfrugter og dippen klar under din foodprepping. Så du mangler kun at tilberede laksen. 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skær citronen i skiver.

Kom laksesteaks på en bageplade eller i et ildfastfad. Drys med salt og peber, og læg citronskiver på laksen. Bag laksen i ovnen sammen med rodfrugterne de sidste 12-15 minutter.

Hvis du forberedte rodfrugterne tidligere på dagen og de er kolde, giver du dem 5 minutter i ovnen ved 160 grader.

Spis laksen sammen med rodfrugter og dip og pynt med lidt frisk dild.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.