Varm en pande op med lidt olie, slå de 4 æg ud derpå, og steg dem til scramble eggs. Det tager ca. 3-4 min.
Fjern æggene, og kom lidt ekstra olie på panden, så den er klar til grøntsagerne.
Steg så løg og hvidløg i 2 minutter. Kom dernæst ris og blomkålsris samt gulerødder og peberfrugt på panden og steg dem sammen med løg og hvidløg. Tilsæt æggene og kom soysauce og fishsauce over blandingen og rør rundt.
Rør rundt i et par minutter og tag derefter panden af blusset.
Fordel risblandingen i skåle top med koriander, peanuts og evt. frisk chili i skiver.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften