Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Skær kyllingen ud i tern, kom stykkerne op i en skål, og vend tilsæt alle krydderier og olie og vend det sammen.
Fordel de marinerede kyllingetern på træspyddene, fordel på en bageplade med bagepapir, og bag i 15-20 minutter til stykkerne er gyldne. (træspyd kan udelades)
Riv agurken på den grove side på et rivejern og pres væsken ud af den. Vend agurken i købe-tzatzikien og smag til med lidt ekstra salt. Gem halvdelen til onsdag.
Vend spidskål, radiser og ærter (altsammen preppet søndag) sammen med dressingen. Gem halvdelen af salaten i en bøtte i køleskabet. Den skal du bruge i morgen onsdag.
Halvér pitabrødet og lun det på brødrister eller i ovnen i et par minutter
Servér kyllingespyddene og tzaziki sammen med salat og ½ pitabrød pr. person.
Paprika kyllingemix indeholder: 50% sød paprika, 15% oregano, 15% tørret persille, 10% sort peber, 10% Piment d'Espelette
Kommentarer og forslag til opskriften