0

Kyllingespyd med pita, tzatziki og spidskålssalat - tirsdag uge 5

Fremgangsmåde

kyllingefiletpaprika kyllingemixjomfruolivenolietzatzikiagurkgrove fuldkorns pita / somun
Kyllingespyd med pita, tzatziki og spidskålssalat- Tirsdag

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

Skær kyllingen ud i tern, kom stykkerne op i en skål, og vend tilsæt alle krydderier og olie og vend det sammen.

Fordel de marinerede kyllingetern på træspyddene, fordel på en bageplade med bagepapir, og bag i 15-20 minutter til stykkerne er gyldne. (træspyd kan udelades)

Riv agurken på den grove side på et rivejern og pres væsken ud af den. Vend agurken i købe-tzatzikien og smag til med lidt ekstra salt. Gem halvdelen til onsdag.

Vend spidskål, radiser og ærter (altsammen preppet søndag) sammen med dressingen. Gem halvdelen af salaten i en bøtte i køleskabet. Den skal du bruge i morgen onsdag.

Halvér pitabrødet og lun det på brødrister eller i ovnen i et par minutter

Servér kyllingespyddene og tzaziki sammen med salat og ½ pitabrød pr. person. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Paprika kyllingemix indeholder: 50% sød paprika, 15% oregano, 15% tørret persille, 10% sort peber, 10% Piment d'Espelette