0

Pitabrød med falafler og tzatziki - onsdag uge 5

Fremgangsmåde

falafelfarsolie til stegninggrove fuldkorns pita / somun
Pitabrød med falafler og tzatziki - onsdag

Varm 1 spsk. olie pr. person op på en varm pande. Pres falafelmosen ud af posen og form 5 falafler pr person. Steg falaflerne til de har en fast konsistens og er gyldne. Husk at vende dem undervejs.

Halvér pitabrødet og lun det på brødrister eller i ovnen i et par minutter

Fyld ½ pitabrød pr. person med falafler og tzatziki. Ja det bliver fyldt godt op, men det er kun lækkert hvis du spørger mig. Servér spidskålssalaten dertil

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods egen klassiske falafelfars er inspireret af det mellemøstlige køkken. Falafelfarsen er lavet på økologiske kikærter og rørt med persille, citronskal, hvidløg og spidskommen.

Det er piv-nemt og drøn lækkert! 

Form farsen til falafler svarende til en spiseskefuld fars, og tilbered dem på én af følgende måder:

  • Steg på en pande i 4-5 minutter på hver side
  • Fritér i 3-5 minutter i 180 grader varm olie

Anvend neutral olie som f.eks. raps- eller vindruekerneolie ved tilberedning.