Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Sæt en gryde med 2 dl. vand pr. person over at koge sammen med bouillonen. Hæld evt. lidt tør hvidvin i gryden, hvis du har.
Skær jordskokker og porrer i grove stykker, og kog dem, indtil de bliver helt møre.
Blend suppen med en stavblender og hæld fløde i, indtil suppen får den rette konsistens.
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber.
Pluk bladene fra stilken på persillen og snit dem fint.
Lun skyrbollerne i ovnen i 3-4 minutter ved 200 grader varmluft, eller lun dem på en brødrister.
Hæld suppen i skåle, og top med persille.
Server lune skyrboller til suppen.
Michelle Kristensen fortæller om hendes skyrboller:
Det er en af de mest populære opskrifter jeg har lavet – min MK skyrboller. Grunden? Fordi de er meget rige på protein og fattigere på kulhydrater sammenlignet med den normale grovbolle. Hvor den normale grovbolle indeholder pr 100 gram ca. 249 kcal, 44 gram kulhydrat og 8.4 gram protein så indeholder en MK skyrbolle pr. 100 gram ca. 154 kcal, 12 gram protein og 7.2 gram kulhydrater.
Med andre ord får du en bolle som er laverer på kulhydrater og højere på proteiner. Og så smager de virkelig lækre!
Jeg bruger dem til alt fra morgenboller til sandwichbrød, toastbrød og burgerboller.
Kundekommentarer ()