0

Pastinaksalat a la Waldorff

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i små tern. Vend dem lidt olie, salt og peber og bag dem møre ved 150°C i ca. 30 min. Lad dem køle af inden videre brug. Halver æblerne, fjern kernehus og skær kødet i små tern. Hak valnødderne groft. Bland creme fraiche, mayonnaise, citronsaft, sukker, salt og peber. Vend æbler, valnødder og pastinaktern i cremen og smag til. Halver pærerne, fjern kernehuset og del hver pære i 8 både. Server salaten i fire små skåle og spis pærebådene til, som var det brød eller giv det til lammekølle, oksesteg, ovnstegt gris mv.

Kommentarer og forslag til opskriften