0
Peanutbutter nudler med stegt kål og pak choy

Peanutbutter nudler med stegt kål og pak choy

Opskriftstype:
Vegetarretter

Fremgangsmåde

First thing's first!
  • Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Fremgangsmåde

Kål og pak choy

  • Skær kålen og pak choy i mindre stykker
  • Damp grøntsagerne på en pande med lidt vand i 2-3 minutter

Peanutsauce

  •  Skræl og riv ingefær og hvidløg fint
  • Pisk sammen med soya, eddike, peanutbutter, chili og sesam

Nudler

  • Kog nudlerne til de er al dente og vend så sammen med peanutsovsen - giv en sjat kogevand med og rør godt rundt til nudlerne er cremede
  • Vend det dampede kål i 
Anretning

Server nudlerne i en stor skål og drys peanuts og basilikum ud over. Bon appetit! 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Thaibasilikum ligner lidt almindelig basilikum i udseende og til dels smag, men den er noget mere spids i bladene. Den smager let sødligt, er krydret med noter af peber. Thaibasilikum er fantastisk smagsgiver i det asiatiske køkken og er nærmest uundværlig i fx thailandske retter med kokosmælk.