Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.
Riv gulerødder (50 g. pr. person) og knoldselleri på den grove side af rivejernet. Skær champignonerne ud i tern, skyl linserne i koldt vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Snit løg og hvidløg fint, og steg dem på en pande i 1 spsk. olivenolie pr. person, indtil løgene er klare.
Kom champignon, løg og hvidløg på panden sammen med linserne og de hakkede tomater. Tilsæt krydderier, soltørret tomattapenade og salt og peber efter smag. Lad sovsen stå og simre i 20 min., eller indtil linserne er møre.
Skær toppen af peberfrugterne, fjern frø og frøstand, og placer peberfrugterne i et ovnfast fad. Fyld dem med linsesovsen. Del den friske mozzarella i lige så mange stykker, som du har peberfrugter, og kom 1 stk. mozzarella ovenpå hver peberfrugt.
Bag peberfrugterne i ovnen i 30 minutter.
Skræl og skær de resterende gulerødder ud til gnavegrønt. Kommes i en skål og gemmes til servering.
De fyldte peberfrugter serveres med gnavegrønt til.
MK linsefyld krydderi indeholder: 50% grøntsagsbouillon, 25% tørret timian, 25% tørret oregano
Kundekommentarer ()