0
Pho med sprængt gris, koriander, forårsløg og chili

Pho med sprængt gris, koriander, forårsløg og chili

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Sous vide, mør grisenakkevietnamesisk Pho krydderiløg
1 min.
Suppen

Tag kødet ud af posen, og kom væden fra posen i en gryde sammen med krydderiblandingen og 3 dl. vand pr. person. Bring suppen i kog, til den netop simrer.

Pil løget, hak det i skiver, og lad det simre i suppen.

Skær kødet i tynde skiver, og gem det til anretningen.

forårsløggulerodkorianderrød chili
10 min.
Grøntsagerne

Pil forårsløget, skræl gulerødderne, og skyl begge dele samt koriander og chili.

Skær forårsløg og gulerødder i små stænger, og hak chili og koriander groft (fjern evt. kernerne fra chilien, da de er stærke.)

nudler
25 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken lige før servering.

nam pla (fiskesauce)
30 min.
Anretning

Kom nudler og grøntsager i suppen, og bring den op til kogepunktet.

Smag suppen til med fiskesauce, lidt sukker og salt.

Fordel suppen i dybe skåle, og top med kødet.

Bonusinfo

Vietnamesisk Pho krydderiblanding indeholder:

50% urtebouillon, 10% fennikelfrø, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% stjerneanis, 5% kanel, 5% sort kardemomme, 5% nelliker. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?