Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad couscoussen trække tildækket med film i 5 min. Hæld eventuelt overskydende vand fra ved at komme couscoussen i en sigte. Rør i den med en ske, og når den er afkølet let, smuldres couscoussen fra hinanden med fingrene eller en gaffel.
Pil hvidløg, og skyl persille og citron. Riv hvidløg og citronskræl ned i en stor skål sammen med tapenaden og hakket persille. Vend det hele godt rundt med couscous, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Skræl gulerødderne, riv dem på et rivejern, og kom det i en skål sammen med kim-chi krydderiblandingen. Kom yoghurten i en anden skål, og krydr den med salt.
Steg dunserne, og bag pitabrødene som angivet på pakken.
Anret dunserne, coscous, kimchi-gulerødder og yoghurt i pitabrødene.
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften