0
Pitabrød med dunsen, kimchi og soltørrede tomater

Pitabrød med dunsen, kimchi og soltørrede tomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
couscouspersillesoltørret tomat tapenadehvidløgcitron
1 min.
Couscous

Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad couscoussen trække tildækket med film i 5 min. Hæld eventuelt overskydende vand fra ved at komme couscoussen i en sigte. Rør i den med en ske, og når den er afkølet let, smuldres couscoussen fra hinanden med fingrene eller en gaffel. 

Pil hvidløg, og skyl persille og citron. Riv hvidløg og citronskræl ned i en stor skål sammen med tapenaden og hakket persille. Vend det hele godt rundt med couscous, og smag til med salt, peber og citronsaft.

yoghurt 3,5 %kimchi krydderiblandinggulerod
15 min.
Yoghurten og kimchien

Skræl gulerødderne, riv dem på et rivejern, og kom det i en skål sammen med kim-chi krydderiblandingen. Kom yoghurten i en anden skål, og krydr den med salt.

Dunsenstore pita / somun
20 min.
Dunser og brød

Steg dunserne, og bag pitabrødene som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Anret dunserne, coscous, kimchi-gulerødder og yoghurt i pitabrødene. 

Bonusinfo

Frikadellen i nye grønne klæder! 

Dunsen er:
PLANTEDELLER AF BØNNER, ÆRTER, SVAMPE, SMAGT TIL MED SOLTØRREDE TOMATER

Dunsen kan spises kold eller varm. Er Dunsen frossen, så giv den 15 minutter i ovnen ved 180°C. Er den optøet, så giv den 5 minutter. Alternativt kan Dunsen steges 2-3 minutter på hver side på en pande i lidt god olivenolie.

Ingredienser:

Kogte gule flækærter*(20%), kogte kidneybønner* (20%), champignon*(20%), kartofler*, LUPINFLAGER*, vand, soltørrede tomater*(soltørrede tomater*, salt)(5%), rapsolie*, citronsaft*, chiamel*, hvidløgspulver*, salt, loppefrøskaller*, peber* *=Økologisk

100% GLUTENFRI! 

Cøliaki - Tema om gluteintolerance på NetPatient.dk

Bonusinfo

Kimchi krydderiblanding indeholder:

  • Paprikaflager
  • Hvidløgspulver
  • gochugaru, koreansk chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?