Varm 1 spsk. olie pr. pers. op på en varm pande.
Pres falafelmosen ud af posen, og form 5 falafler pr. pers.
Steg falaflerne, til de har en fast konsistens, og er gyldne. Husk at vende dem undervejs.
Halvér pitabrødet, og lun det på brødrister eller i ovnen i et par minutter
Fyld ½ pitabrød pr. pers. med falafler og tzatziki (Ja - det bliver fyldt godt op, men det er kun lækkert, hvis du spørger mig).
Servér spidskålssalaten dertil.
Skagenfoods egen klassiske falafelfars er inspireret af det mellemøstlige køkken. Falafelfarsen er lavet på økologiske kikærter og rørt med persille, citronskal, hvidløg og spidskommen.
Det er piv-nemt og drøn lækkert!
Form farsen til falafler svarende til en spiseskefuld fars, og tilbered dem på én af følgende måder:
Anvend neutral olie som f.eks. raps- eller vindruekerneolie ved tilberedning.
Kommentarer og forslag til opskriften