0
Pitabrød med kebab, thousand island og syltede rødløg

Pitabrød med kebab, thousand island og syltede rødløg

Opskriften er udviklet af:
Uden tilsat sukker Kassen
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Uden tilsat sukker
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

creme frisk 9%tomatpuréhvidløgsaltsort pebereddike
1 min.
Thousand Island dressing

Forvarm ovnen til 180 grader, hvis pitabrødene skal varmes heri. 

Pil hvidløget, og riv det ned i en skål. Hæld creme frisk og tomatpure i skålen, og smag til med salt, peber og lidt eddike.

 

rødløgeddike
5 min.
Syltede rødløg

Pil løget, skær det i tynde skiver, og kom skiverne i en skål. Hæld 2 spsk. eddike i pr. person, og krydr med lidt salt. Lad løgene marinere i eddiken indtil servering. 

spidskålolivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Kålen

Skyl kålen grundigt, og pil bladene fra stokken. Hak halvdelen af kålen fint, og skær resten i mundrette stykker. Vend den finthakkede kål med salt, og knug den godt igennem med hænderne, så den kan mørne. 

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges de mundrette stykker kål i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min under omrøring. Bland den stegte kål med den finthakkede kål, og smag til med salt og lidt eddike. 

20 min.
Kødet

Skær kødet i tern, og varm en pande op ved høj varme. 

Når panden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Tilsæt krydderiblandingen og væden fra kødet, og lad det simre et par minutter under omrøring. Smag til med salt. 

store pita / somun
25 min.
Brødet

Rist eller bag brødet som angivet på pakken. 

30 min.
Anretning

Byg dine pitabrød på den måde, du foretrækker. 

Bonusinfo

Kofta kebab krydderi indeholder:

Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%

Næringsindhold pr. person:

Energi:
560 kcal
Fedt:
27,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,5 g
Kulhydrat:
49,3 g
heraf sukkerarter:
9,2 g
Kostfibre:
11,9 g
Protein:
22,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?