Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 180 grader, hvis pitabrødene skal varmes heri.
Pil hvidløget, og riv det ned i en skål. Hæld creme frisk og tomatpure i skålen, og smag til med salt, peber og lidt eddike.
Pil løget, skær det i tynde skiver, og kom skiverne i en skål. Hæld 2 spsk. eddike i pr. person, og krydr med lidt salt. Lad løgene marinere i eddiken indtil servering.
Skyl kålen grundigt, og pil bladene fra stokken. Hak halvdelen af kålen fint, og skær resten i mundrette stykker. Vend den finthakkede kål med salt, og knug den godt igennem med hænderne, så den kan mørne.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges de mundrette stykker kål i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min under omrøring. Bland den stegte kål med den finthakkede kål, og smag til med salt og lidt eddike.
Skær kødet i tern, og varm en pande op ved høj varme.
Når panden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Tilsæt krydderiblandingen og væden fra kødet, og lad det simre et par minutter under omrøring. Smag til med salt.
Rist eller bag brødet som angivet på pakken.
Byg dine pitabrød på den måde, du foretrækker.
Kofta kebab krydderi indeholder:
Spidskommen 30%, Korianderfrø 20%, allehånde 10%, kanel 10%, sort peber 10%, Cayenne 5%, ingefær 5%, tørret hvidløg 5% og tørret persille 5%
Kommentarer og forslag til opskriften