0
Pizza bianca med kartoffel, salame og pesto
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartofler
1 min.
Skær kartofler

Tænd ovnen på 250-275 grader, og gerne på pizza-funktion, hvis du har. 

Skyl kartoflerne, og skær dem i meget tynde skiver - gerne på et mandolinjern.

salame Cacciatore
3 min.
Skær pølse

Skær pølsen ud i tynde skiver.

pizzadej - på surdejcreme fraiche 38%basilikum pestosmå kartoflersalame Cacciatoreovnkagerulle eller rullepind
5 min.
Rul pizza dej ud og bag

Rul alle pizzadeje ud på et let meldrysset bord.

Kom dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, hvis ikke du har en pizza spartel og pizzasten. 

Fordel 1/2 dl cremefraiche, en håndfuld kartoffelskiver og skiver af pølsen på hver pizza.  

Fordel også 1-2 spsk. pesto på hver pizza i små klatter. 

Bag 1-2 pizzaer af gangen i 7-8 min. Man kan starte med at spise de første, hvis man skal bage yderligere. 

hjertesalatTomater på stilkparmigiano reggiano (Parmesan)eddikeolivenolie, ekstra jomfruskålkartoffelskræller
14 min.
Lav salat

Skær salaten ud i mundrette stykker og tomaten i både. 

Vend med 1/2 tsk. god olivenolie og 1/2 tsk. eddike, og smag til med salt og friskkværnet peber. 

Brug en kartoffelskræller eller fin kniv til at skære tynde flager af osten og kom dem over salaten. 

20 min.
Servering

Servér pizza udskåret på bordet sammen med den grønne salat. 

I kan også lave pizza uden pølse og cremefraiche, men med pesto i bunden og kartoffelskiver ovenpå. Alternativt kun med cremefraiche og pølse. I bestemmer, og kun fantasien sætter grænser. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?