0
Forårspizza med grønne asparges, nye løg og bacon dertil spinatsalat

Forårspizza med grønne asparges, nye løg og bacon dertil spinatsalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Start med at tænde ovnen på 250 grader.

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

mascarponehvidløggrønne aspargesløg med topskål, lillerivejern
1 min.
Klargør topping

Kasser den nederste del af aspargeserne. Flæk asparges på langs. Skær løg i fine ringe og gem løgtoppene til salaten. 

Rør mascarponen med revet hvidløg og lidt salt og peber. 

pizzadej - på surdejovnMel
5 min.
Lav pizza

Rul pizzaerne ud på et bord med lidt mel på. Fordel mascarpone på bundene. Kom løg, bacon og asparges henover og slut af med en smule olivenolie. 

Bag i 8-12 min. alt efter styrken på din ovn. Bunden skal være sprød i bunden og fyldet gyldenbrunt. 

TIP: Du kan bage en af gangen, så der er friskbagt pizza hele tiden. Du kan også variere i topping efter ønske. 

babyspinatsyrlige æbler(æblecider)eddikeolivenolie, ekstra jomfruskål, stor
12 min.
Bland salat

Slyng spinaten tør.

Bland en dressing af lige dele olivenolie og eddike, og smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. Du skal bruge ca. 1 spsk. færdig dressing pr. kuvert.

Vend spinaten op i. Skær æble i fine både, og vend dem i. Skær lidt af løgtoppene i tynde strimler, og kom dem op i salaten.

20 min.
Servering

Server friskbagt pizza med sprød salat til.  

Velbekomme. 

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?