0
Pizza med forårsløg, ansjoser, kapers og mozzarella

Pizza med forårsløg, ansjoser, kapers og mozzarella

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdej
1 min.
Dejen

Pak dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord, og lad den temperere. Tag gerne dejen ud 1 time, før den skal bruges. 

Forvarm ovnen til maksimumtemperatur. Er du indehaver af en bagesten, er den klart at foretrække. Det giver det bedste resultat til pizzabunden. Den skal i ovnen fra start. Hvis du ikke har en bagesten, kan du bruge en helt normal bageplade.

tomatpassataforårsløgfrisk mozzarellakapers
3 min.
Fyldet

Pil det yderste lag af forårsløget, skyl det grundigt, og hak det i tynde skiver.

Hæld passataen i en skål, og krydr med salt og 1 spsk. olivenolie pr. person.

Hæld vandet fra kapersene og mozzarellaen, og bryd mozzarellaen i mindre stykker.

10 min.
Pizzaen

Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på ca 20-25 cm. Rul fra midten og ud, og brug masser af mel på bordet. Overfør pizzaen til en bageplade med bagepapir på eller til bagestenen.

Fordel tomatsovs, mozzarella, kapers og forårsløg ud på dejen.

Bag pizzaen i 10 - 15 min., indtil den er hævet flot op, og har fået en flot bagt overflade.

 

bakke spæd salatmix (fx Napolitana)ansjoser
30 min.
Anretning

Lige før servering anrettes salat og ansjoser henover pizzaen, og den toppes med lidt olivenolie.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

ANSJOSER ALLE KAN LIDE

Delikate ansjoser fra Pujado Solano og Grøndals. Bæredygtige ansjoser fra Spanien er ren umami og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med netfangst i Biscayen og pakket i BPA-fri dåser.

UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER

Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Fiskene er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?