0
Pizza med mozzarella og basilikum og burrata med radicchio

Pizza med mozzarella og basilikum og burrata med radicchio

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Pizza

Fremgangsmåde

First thing's first!
  • Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem
Fremgansmåde

Pizza

  • Tænd ovnen på 225 grader
  • Rul bundene tyndt ud i en smule neutral olie
  • Fordel et tyndt lag passata ud på dejen med 1 cm uden til kanten
  • Fordel basilikum, ost, salt, peber og en smule olivenolie
  • Bag på en pizzasten eller bageplade til pizzaen er gylden og sprød i bunden, ca. 15 minutter (alle ovne varmer forskelligt, så husk at hold øje med, hvad der foregår i ovnen) 

Burrata og salat

  • Skær og kasser bunden af salaten og skær resten forholdsvis fint
  • Kom i koldt vand i ca. 10 minutter, dræn og tør
  • Skær de tørrede figner i mindre stykker
  • Snit rosmarinblade fint
  • Vend rosmarin, figner, eddike, olivenolie, salt og peber med salaten i en stor skål
  • Tag burrataen ud af pakken og kasser vandet

 

Anretning

Servér pizzaen på en stor tallerken eller fad

Anret den hele burrata og den marinerede salat på en tallerken og bryd osten ved bordet. Sharing is caring

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.