Skyl rødkål og persille grundigt, og afdryp begge dele for vand.
Snit kålen fint, overfør den til en skål, og vend den med salt.
Hak persille groft.
Pil rødløget, hak halvdelen fint, og dæk kålen med eddike i en skål. Snit resten af løget i tynde skiver.
Lige før servering drænes kålen for overskydende vand, og vendes med creme fraiche, syltede rødløg og persille. Vend godt rundt, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Steg bøfferne i 1 spsk. olie pr. person i 3-4 min., indtil de får godt med farve.
Bag bollerne som angivet på pakken, Alternativt kan de skæres over og steges på panden med lidt olie.
Anret burgerne med mayonnaise, bøf og coleslaw.
Svampebøffen fra PLANTESLAGTERNE er en økologisk plantebaseret bøf af champignon, rødbeder og brune ris smagt til med frisk timian.
Med godt bid fra de grove grøntsager og ris, egner bøffen sig perfekt til burgere, eller for sig selv til salat, samt til sovs og kartofler.
Tilberedes på en pande eller i ovn indtil gennemvarm.
Kundekommentarer ()