Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Pil løget og hvidløget, og skyl agurken.
Hak løget fint, og riv hvidløget på den fine side af et rivejern.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Form 3 boller (koftaer) af plantefarsen, og steg dem i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min på hver side. Tag koftaerne af panden, og steg de hakkede løg og halvdelen af hvidløget i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt kormaen, tomatpureen og kokosmælken, og lad retten simre i 10 min. Tilsæt koftaerne lige før servering, og smag til med salt.
Riv agurken på den grove side af et rivejern. Krydr agurken med lidt salt, og lad lidt af vandet fra agurken skille fra.
Kom yoghurten op i en skål, tilsæt resten af hvidløget og smag til med salt. Vend agurken i yoghurten lige før servering.
Servér linserne med kormakarryen og raitaen.
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Kundekommentarer ()