0
Plantekoftas kormacurry med raita
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
røde linsersalt
1 min.
Linserne

Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.

hvidløgløgagurk
3 min.
Grøntsagerne

Pil løget og hvidløget, og skyl agurken.

Hak løget fint, og riv hvidløget på den fine side af et rivejern.

plantefarsolivenolie, ekstra jomfrukorma karrypastatomatpurékokosmælksalt
10 min.
Koftas og Kormacurryen

Varm en pande op ved middelhøj varme. Form 3 boller (koftaer) af plantefarsen, og steg dem i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min på hver side. Tag koftaerne af panden, og steg de hakkede løg og halvdelen af hvidløget i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt kormaen, tomatpureen og kokosmælken, og lad retten simre i 10 min. Tilsæt koftaerne lige før servering, og smag til med salt.

agurksaltyoghurt 3,5 %
20 min.
Raitaen

Riv agurken på den grove side af et rivejern. Krydr agurken med lidt salt, og lad lidt af vandet fra agurken skille fra.

Kom yoghurten op i en skål, tilsæt resten af hvidløget og smag til med salt. Vend agurken i yoghurten lige før servering.

30 min.
Anretningen

Servér linserne med kormakarryen og raitaen.

Bonusinfo

Plantefars indeholder:

80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).

Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.

Laktosefri

nøglehulsmærket og veganske frikadeller

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?