0
Pocheret Hopballe kyllingebryst med cremede bønner, grønkål, tomat

Pocheret Hopballe kyllingebryst med cremede bønner, grønkål, tomat

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryst uden skindtimian
0 min.
pocheret kyllingebryst

Sæt en gryde med vand over at koge. Kom godt med salt (ca.1 spsk. pr. liter vand) og halvdelen af de hele stilke timian i vandet.

Når vandet koger, kommes kyllingebrysterne i, og pocheres ved middelvarme i 10-12 min. De skal ikke bulderkoge, men blot simre. 

cannellinibønner
3 min.
Bønner

Hæld vandet fra bønnerne, skyl dem i en si, og kom dem i en skål.

Mos bønnerne groft med bagsiden af en gaffel, så de brydes lidt op, men ikke bliver til mos. 

grønkåltomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailhvidløg
5 min.
Grønt og hvidløg

Pil, og skær hvidløg i tynde skiver.

Skyl, og skær tomaterne i halve.

Hvis grønkålen ikke er skåret ud, så skær den i grove stykker, og skyl den grundigt. 

grønkålhvidløg
7 min.
Stegt grønkål

Tag en stor pande, og sæt den over ved høj varme.

Kom lidt olie på, og tilsæt 1/2 tsk. salt pr kuvert og halvdelen af det skårne hvidløg.

Når hvidløget begynder at dufte og tage lidt farve, tilsættes grønkål, og der sauteres i 2-3 min. Kom de halve tomater ved, og tag panden af varmen.  

Kom pandens indhold i en skål, og sæt den til side.

citron
10 min.
Cremet bønner

Sæt samme pande over varmen igen.

Kom 1/2 spsk. olivenolie pr kuvert på panden. Tilsæt det sidste hvidløg og timian, og steg i 1 min, til hvidløget begynder at dufte, men ikke tager farve.

Tilsæt bønnerne. Rør rundt, og lad det småsimre i 1 min. Tilsæt cremefraiche, vend rundt, og lad stå yderligere 1 min.

Riv lidt citronskal i, og smag til med lidt af citronsaften, salt og peber.

20 min.
Anretning

Anret en tallerken med bønner i bunden, pocheret kyllingebryst over, og stegt grønkål med tomater ved.

Giv det evt. et skvæt citronsaft og lidt revet -skal, og drys med salt og peber. 

Velbekomme :-)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?