Sæt en gryde med vand over at koge. Kom godt med salt (ca.1 spsk. pr. liter vand) og halvdelen af de hele stilke timian i vandet.
Når vandet koger, kommes kyllingebrysterne i, og pocheres ved middelvarme i 10-12 min. De skal ikke bulderkoge, men blot simre.
Hæld vandet fra bønnerne, skyl dem i en si, og kom dem i en skål.
Mos bønnerne groft med bagsiden af en gaffel, så de brydes lidt op, men ikke bliver til mos.
Pil, og skær hvidløg i tynde skiver.
Skyl, og skær tomaterne i halve.
Hvis grønkålen ikke er skåret ud, så skær den i grove stykker, og skyl den grundigt.
Tag en stor pande, og sæt den over ved høj varme.
Kom lidt olie på, og tilsæt 1/2 tsk. salt pr kuvert og halvdelen af det skårne hvidløg.
Når hvidløget begynder at dufte og tage lidt farve, tilsættes grønkål, og der sauteres i 2-3 min. Kom de halve tomater ved, og tag panden af varmen.
Kom pandens indhold i en skål, og sæt den til side.
Sæt samme pande over varmen igen.
Kom 1/2 spsk. olivenolie pr kuvert på panden. Tilsæt det sidste hvidløg og timian, og steg i 1 min, til hvidløget begynder at dufte, men ikke tager farve.
Tilsæt bønnerne. Rør rundt, og lad det småsimre i 1 min. Tilsæt cremefraiche, vend rundt, og lad stå yderligere 1 min.
Riv lidt citronskal i, og smag til med lidt af citronsaften, salt og peber.
Anret en tallerken med bønner i bunden, pocheret kyllingebryst over, og stegt grønkål med tomater ved.
Giv det evt. et skvæt citronsaft og lidt revet -skal, og drys med salt og peber.
Velbekomme :-)
Kundekommentarer ()