Forvarm ovnen til 225 grader. Skyl græskarret grundigt, flæk det på midten, kassér kernehuset, og skær græskarkødet i stave. Fordel stavene ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend stavene i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med lidt salt. Bages i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er bløde ind til midten.
Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Skyl salaten grundigt, afdryp den for vand, og pil bladene fra stokken.
Gør resten af toppingen klar som fx mayonnaise, ketchup, sennep og syltede agurker.
Skær osten i tykke skiver, så de er klar til at lægge på de stegte svampe.
Læg baconen på en kold pande, og varm den op ved høj varme. Steg baconen, indtil den har fået godt med farve på begge sider, og overfør den derefter til en tallerken med fedtsugende papir.
Skyl portobelloen grundigt, og steg dem i ca. 4 min. på hver side i baconfedtet. Når portobelloen er stegt på den ene side, vendes de, og osten lægges henover. Steg svampene færdige med låg på, så osten smelter.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Byg burgeren som du foretrækker, og servér den med græskarfritterne.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()