Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl persille og hak det groft.
Kom løg, hvidløg, persille (brug 2/3) og karrypastaen op i en morter eller lille blender, og hak det hele til en pasta.
Varm en gryde op ved middel varme. Lad karrypastaen simre under omrøring i 1 spsk. olie pr. person, indtil den friske løgduft aftager. Det tager ca. 3 min. Hæld kokosmælken i, lad den simre med i ca. 5 min., og smag til med sukker og fiskesauce.
Skyl svampene grundigt, og halvér dem.
Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges svampene i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil de får godt med farve og er blevet møre. Krydres med lidt salt og peber.
Overhæld nudlerne med letsaltet kogende vand, tildæk og lad nudlerne trække i ca. 9 minutter. Alternativt kan du koge nudlerne i letsaltet vand i ca. 4 minutter. Si vandet fra, og servér.
Fordel nudlerne i skåle, hæld karrysaucen henover, og top med svampe og resten af persillen.
Kundekommentarer ()