0
Portobello i grøn karry med nudler og persille

Portobello i grøn karry med nudler og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
skalotteløghvidløgnam pla (fiskesauce)persillegrøn karrypastakokosmælk
1 min.
Karryen

Pil løg og hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl persille og hak det groft.

Kom løg, hvidløg, persille (brug 2/3) og karrypastaen op i en morter eller lille blender, og hak det hele til en pasta.

Varm en gryde op ved middel varme. Lad karrypastaen simre under omrøring i 1 spsk. olie pr. person, indtil den friske løgduft aftager. Det tager ca. 3 min. Hæld kokosmælken i, lad den simre med i ca. 5 min., og smag til med sukker og fiskesauce.

portobellosvampe
15 min.
Svampene

Skyl svampene grundigt, og halvér dem.

Varm en pande op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges svampene i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på to sider, indtil de får godt med farve og er blevet møre. Krydres med lidt salt og peber.

nudler
25 min.
Nudlerne

Overhæld nudlerne med letsaltet kogende vand, tildæk og lad nudlerne trække i ca. 9 minutter. Alternativt kan du koge nudlerne i letsaltet vand i ca. 4 minutter. Si vandet fra, og servér.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, hæld karrysaucen henover, og top med svampe og resten af persillen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?