0
Portobelloburger med svinekødspatty og bløde løg

Portobelloburger med svinekødspatty og bløde løg

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Low Carb
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket svinekød 4-7%
1 min.
Rør kødet

Kom kødet i en skål, tilsæt 1/4 tsk. salt pr. person og rør det godt rundt.

Lad det stå ude til senere.

løg
3 min.
Steg løget

Skær løgene i tynde skiver, og læg dem på en kold pande eller i en kasserolle. Sæt panden/kasserollen over ved middelhøj varme, og steg løgene i 1/2 spsk. olie pr. person. Løgene skal steges i ca. 10 min. under omrøring, til de er karamelliserede og bløde. Krydr med salt, peber og lidt eddike.

rødløgspidskål
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær rødløget i tynde ringe og pil bladene fra kålen i stykker der passer til burgeren.

portobellosvampehakket svinekød 4-7%
20 min.
Steg svampene og bøfferne

Varm en pande op ved høj varme. Form 2 bøffer pr. person og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., på hver side, indtil de får godt med farve og er gennemstegte. 

Flæk svampene på midten og steg dem på skærfladen, i ca. 1 min., indtil de får godt med farve. Lad den anden siden være ustegt.

Krydr kødet og svampene med salt og peber.

30 min.
Anretning

Byg burgeren som der foretrækkes.

Bonusinfo

Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)

Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.

Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?