Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom kødet i en skål, tilsæt 1/4 tsk. salt pr. person og rør det godt rundt.
Lad det stå ude til senere.
Skær løgene i tynde skiver, og læg dem på en kold pande eller i en kasserolle. Sæt panden/kasserollen over ved middelhøj varme, og steg løgene i 1/2 spsk. olie pr. person. Løgene skal steges i ca. 10 min. under omrøring, til de er karamelliserede og bløde. Krydr med salt, peber og lidt eddike.
Skær rødløget i tynde ringe og pil bladene fra kålen i stykker der passer til burgeren.
Varm en pande op ved høj varme. Form 2 bøffer pr. person og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min., på hver side, indtil de får godt med farve og er gennemstegte.
Flæk svampene på midten og steg dem på skærfladen, i ca. 1 min., indtil de får godt med farve. Lad den anden siden være ustegt.
Krydr kødet og svampene med salt og peber.
Byg burgeren som der foretrækkes.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()