Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt 2 dl. vand pr. person over at koge i en stor gryde sammen med bouillonen.
Hak ca. 1/4 af: Chili (pas på - den er stærk), squash, løg og koriander fint, og gem det til anretning.
Kom væden fra kødposen i bouillonen. Pil kødet i mindre stykker, og kom det i suppen.
Skær resten af squash, koriander, chili og løg i grove stykker, kom det i en stor skål sammen med passataen, og blend det til en homogen masse med en stavblender.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg tortillaerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på begge sider, indtil de bliver sprøde.
Hæld de blendede grøntsager i bouillonen, varm op, og rør imens. Smag til med salt, peber, citronsaft og lidt sukker.
Fordel suppen i skåle, top med de hakkede grøntsager, og spis de sprøde tortillas til.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Kundekommentarer ()