0
Pozole med mør gris, koriander og majstortillas

Pozole med mør gris, koriander og majstortillas

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grøntsags bouillon
1 min.
Sæt vand over til suppen

Sæt 2 dl. vand pr. person over at koge i en stor gryde sammen med bouillonen.

korianderrød chilisquashløg
5 min.
Forbered grøntsagerne

Hak ca. 1/4 af: Chili (pas på - den er stærk), squash, løg og koriander fint, og gem det til anretning.

Sous vide, mør grisenakke
10 min.
Tilsæt kødet til suppen

Kom væden fra kødposen i bouillonen. Pil kødet i mindre stykker, og kom det i suppen.

tomatpassata
15 min.
Blend grøntsagerne

Skær resten af squash, koriander, chili og løg i grove stykker, kom det i en stor skål sammen med passataen, og blend det til en homogen masse med en stavblender.

corn tortillas
20 min.
Steg tortillaerne

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg tortillaerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på begge sider, indtil de bliver sprøde.

citron
25 min.
Færdiggør suppen

Hæld de blendede grøntsager i bouillonen, varm op, og rør imens. Smag til med salt, peber, citronsaft og lidt sukker.

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle, top med de hakkede grøntsager, og spis de sprøde tortillas til.

Bonusinfo

Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?