0
Pulled chicken burger-salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Nødder, Mælk, Æg, Sennep

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryststærk paprikasaltsort peber
1 min.
Kylling

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Smør kyllingebrysterne ind i følgende pr. person: 1/2 spsk. olie, 1 tsk. stærk paprika, 1/4 tsk. salt og et nip peber. Læg kødet i et ildfast fad, og bag det i 20 min. Lad brysterne køle lidt ned, og riv derefter kødet fra hinanden i trevler.

hvidløgrød chilitomatpurétamari soya sauceLys eddikeflydende honningsaltsort peberolivenolie, ekstra jomfru
5 min.
Barbequesauce

Hak hvidløg og chilipeber fint. Hæld hvidløg, chilipeber, tomatpuré, soya og følgende pr. person op i en kasserolle: 0,4 dl vand, 1/2 spsk. olivenolie, 1/4 spsk. honning, 1/2 tsk. lys eddike (gerne æblecidereddike), 1/4 spsk. stærk paprika, et nip peber og evt. et lille drys salt. Rør det hele godt sammen, og lad saucen småkoge i 5 min. Lad den køle af.

gulerodæblespidskålgræsk yoghurt, 10%mayonnaisedijon sennepLys eddikeflydende honningsalt
20 min.
Coleslaw

Snit gulerod, spidskål (gem 2/3 snittet spidskål til tilbehør) og rødløg fint. Skær æble i tynde strimler.

Rør græsk yoghurt, mayonnaise og følgende pr. person godt sammen: 1/4 tsk. dijonsennep, 1/4 spsk. lys eddike, en lille kvart tsk. honning og et nip salt.

Vend snittet spidskål, gulerod og rødløg sammen med dressingen.

30 min.
Anretning

Spis snittet spidskål sammen med pulled chicken, coleslaw og barbequesovs.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
421 kcal
Fedt:
22,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,2 g
Kulhydrat:
19,1 g
heraf sukkerarter:
13,3 g
Kostfibre:
6,1 g
Protein:
32,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?