Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smør kyllingebrysterne ind i følgende pr. person: 1/2 spsk. olie, 1 tsk. stærk paprika, 1/4 tsk. salt og et nip peber. Læg kødet i et ildfast fad, og bag det i 20 min. Lad brysterne køle lidt ned, og riv derefter kødet fra hinanden i trevler.
Hak hvidløg og chilipeber fint. Hæld hvidløg, chilipeber, tomatpuré, soya og følgende pr. person op i en kasserolle: 0,4 dl vand, 1/2 spsk. olivenolie, 1/4 spsk. honning, 1/2 tsk. lys eddike (gerne æblecidereddike), 1/4 spsk. stærk paprika, et nip peber og evt. et lille drys salt. Rør det hele godt sammen, og lad saucen småkoge i 5 min. Lad den køle af.
Snit gulerod, spidskål (gem 2/3 snittet spidskål til tilbehør) og rødløg fint. Skær æble i tynde strimler.
Rør græsk yoghurt, mayonnaise og følgende pr. person godt sammen: 1/4 tsk. dijonsennep, 1/4 spsk. lys eddike, en lille kvart tsk. honning og et nip salt.
Vend snittet spidskål, æble, gulerod og rødløg sammen med dressingen.
Spis snittet spidskål sammen med pulled chicken, coleslaw og barbequesovs.
Kundekommentarer ()