0
Pulled pork/beef med hokkaidogræskar, grønkål, appelsin og tahindressing

Pulled pork/beef med hokkaidogræskar, grønkål, appelsin og tahindressing

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader. Bring to gryder med vand i kog – én til kødet og én til perlebyg.

2. Skyl græskarret grundigt, og lad skrællen blive på. Halvér græskarret og skrab kerner og det trevlede kød ud med en ske. Skær i både af 1-2 cm tykkelse, læg på en bageplade med bagepapir, og vend lidt olie i samt salt og peber. Bag i ovnen i ca. 20 minutter.

3. Fjern den yderste pose fra kødet, men pas på du ikke skærer hul i den inderste vacuumpose. Læg kødet i den ene gryde, og lad det simre til resten af retten er klar, ca. 15-20 minutter.

4. Kog perlebyg i den anden gryde med letsaltet vand i 12-15 minutter.

5. Pluk i mellemtiden grønkålsbladene i små mundrette buketter, og læg dem i iskoldt vand i 5 min.

6. Skræl appelsinen, og skær den i fileter. Brug evt. overskydende saft i dressingen.

7. Rør en glat dressing af tahin, 2 spsk. af kogevandet fra perlebyggen og en smule appelsinsaft, som fås ved at presse en af appelsinfileterne. Vurdér om dressingen skal være tyndere, og tilsæt i så fald mere vand/appelsin. Smag til med salt og peber.

8. Slyng kålen i en salatslynge eller knug den helt tør i et viskestykke, så dressingen kan hænge godt fast på kålen. Vend kålen i dressingen.

9. Dræn vandet fra perlebyg, vend lidt olie i samt godt med salt og peber.

10. Tag kødet op ad gryden, klip hul, og hæl kødet i en skål. Skil kødet af med to gafler.

11. Anret tallerkenen med kål, lidt perlebyg, skiver af hokkaido og appelsin og top med stykker af kødet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?