Tø evt. ærterne op i køleskabet dagen før.
Pizzadejen tages ud af køleskabet 30 minutter før brug
Pil løget, skræl gulerødderne, og skyl dem sammen med tomat og chili. Hak det hele groft (pas på med mængden af chilien, da den kan være meget stærk), og varm en gryde op ved middelhøj varme.
Steg alle grøntsagerne undtagen tomat i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt det meste af krydderiblandingen, og steg i yderligere 1 min. Hæld tomat, og kikærter i gryden, og lad retten simre i 10 min. Tilfør lidt vand, hvis ikke retten har konsistens som en tomatsovs. Smages til med salt.
Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Kom ærterne i en kasserolle med hvidløget og 1 spsk. olie pr. person, og varm det stille og roligt op, så ærterne bliver lune. Sluk for blusset, hæld yoghurten (kasserollen må ikke være for varm, så skiller yoghurten) i, og smag til med salt, peber og evt. lidt lys eddike.
Del hver dejkugle i to lige store stykker, og rul dem helt tyndt ud på et godt melet bord.
Tag en stor pande, og varm den op til højeste varme. Steg fladbrødene et eller to ad gangen, ca. 2-3 min. på hver side. De må gerne tage godt med farve. Pensl brødene med lidt olivenolie, og drys med lidt salt og resten af krydderiblandingen, når de er færdige. Opbevar dem i et fugtigt klæde indtil servering.
Servér punjabi ghanaen med de syrlige ærter og naanbrødet.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()