Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt quinoa over i en gryde med dobbelt så meget vand som quinoa og et godt skud salt. Kog quinoaen i ca. 10 min. til den er al dente.
Snit forårsløg fint med en kniv, og skær agurken i mundrette tern.
Drys koteletterne med salt og peber, og vend dem i sesamfrøene i en lille skål eller tallerken. Gem evt. lidt sesamfrø til salaten.
Steg koteletterne i lidt olie i ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Pas på at sesamfrøene ikke branker.
Sluk, og lad koteletterne hvile.
Bland 1/2 spsk. af henholdsvis soya, olie og eddike pr. kuvert i en lille skål.
Smag til med lidt honning eller sukker og salt.
Hæld resterende vand fra quinoaen, når de er færdige.
Vend det meste af dressingen op i den varme quinoa, og gem resten til anretningen.
Kom quinoaen op i en salatskål, og vend med babyspinat, agurk og halvdelen af de snittede forårsløg. Gem resten af forårsløgene til pynt.
Server koteletterne til quinoa-salaten. Slut af med at pynte med de sidste forårsløg og resten af soyadressingen.
Kundekommentarer ()