0
Pasta penne i putanescasovs med blomkålssalat og ristede græskarkerner

Pasta penne i putanescasovs med blomkålssalat og ristede græskarkerner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Grønne Nocellara oliven, uden stenhvidløgansjoserflåede tomater
1 min.
Forbered sovsen

Hak hvidløg, oliven og ansjoser fint. Kom alle tre ting i en kasserolle med 1 spsk. olivenolie pr. person, og lad dem stege ved middel varme under omrøring i 3-4 min.

Hæld de flåede tomater i, og lad sovsen simre i yderligere 5 min. 

Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.

blomkålgræskarkernerparmigiano reggiano (Parmesan)citron
15 min.
Hak blomkålen

Skær blomkålen i tynde skiver. Alle de resterende småstykker af blomkålen kommes i en varm tør pande sammen græskarkernerne.

Rist kernerne og kålen, indtil de får godt med farve.

Lige før servering kommes kål, kerner og revet ost i en skål, og røres godt sammen.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

penne pasta
20 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Fordel pastaen i skåle sammen med sovs og salat.

NB Billedet viser retten serveret med ravioli, men du får pasta penne med i denne uge.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Bonusinfo

ANSJOSER ALLE KAN LIDE

Delikate ansjoser fra Pujado Solano og Grøndals. Bæredygtige ansjoser fra Spanien er ren umami og sunde fedtsyrer. Traditionelt fisket med netfangst i Biscayen og pakket i BPA-fri dåser.

UMAMIBOMBER SÅ GUDERNE SYNGER

Ansjoserne fra Pujado Solano er en bæredygtig umamibombe. De fede, smagfulde fisk bliver renset, saltet og marineret efter en hemmelig opskrift fra Milagros Solano, en af grundlæggerne af virksomheden. De er mindre salte og mere fyldige end de ansjoser man normalt får, hvilket er en tradition i området, hvor de er fisket og fremstillet. Fiskene er fyldt med sund fiskeolie og omega-3 fedtsyrer, har ingen tungmetaller og den utrolige, balancerede smag skal prøves før, man tror på den. De er perfekte til afrundede og delikate tapenader, som smagssætter i supper og fonde, som en ekstra facet i marinader eller bare direkte på friskt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?