0
Ravioli i ratatouille på sæsonens grønt med revet krystal karl

Ravioli i ratatouille på sæsonens grønt med revet krystal karl

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salt
1 min.
Pastaen

Sæt saltet vand over at koge til pastaen. 

gulerodsquashrosmarinportobellosvampe
3 min.
Grøntsagerne

Skræl gulerødderne, og skyl dem sammen med squashen, rosmarinen og svampene. Pil hvidløget, og skær det i små tern sammen med gulerødderne, squashen og svampene. Alternativt kan grøntsagerne skæres i skiver.

tomatpurésaltsort peber
15 min.
Ratatouille

Sæt en gryde eller en pande over ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges grøntsagerne i 1 spsk. olivenolie pr. person under jævnlig omrøring i ca. 5 min., til de har fået godt med farve. 

Fordel grøntsagerne i gryden, så der dannes et hul, hvor tomatpureen steges i 30 sek, så syren fra pureen mildnes. Tilsæt ½ dl vand pr. person og lad retten simre ca. 10 min, indtil sovsen er tyknet lidt. Smages til med salt og peber.

ravioli med spinat og ricottaolivenolie, ekstra jomfrukrystal karlsort peber
25 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken. Når pastaen er kogt færdig, sigtes kogevandet fra. Vend pastaen i 1 spsk. olivenolie pr. person, rosmarinen, lidt revet ost og peber.

30 min.
Anretning

Fordel pastaen i dybe tallerkener, og anret ratatouillen henover. Top med revet ost. 

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?