0
Ravioli i skysauce med svampe og valnøddesalat

Ravioli i skysauce med svampe og valnøddesalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porreestragonblandede svampehjertesalatrødt æble
1 min.
Grøntsagerne

Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med estragonen, svampene, hjertesalaten og æblet.

Skær porren i tynde skiver, og svampene i kvarte. Riv salaten i mundrette stykker, hak estragonen fint, og skær æblet i tynde skiver.

valnøddekerner
10 min.
Nødderne

Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

olivenolie, ekstra jomfrueddikesennephvidløgsaltsort peber
15 min.
Salatdressingen

Bland 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike, 1/2 tsk. sennep, revet hvidløg (hvis du har lidt liggende) og lidt salt og peber pr. person i en skål. Vend salaten, æblet, estragonen og nødderne rundt i dressingen lige før servering.

20 min.
Pastaen

Sæt saltet vand over at koge til pastaen.

bacon i tern
22 min.
Pastasaucen

Læg baconen på en kold pande. Sæt panden over ved middelhøj varme, og lad baconen stege i sit eget fedt i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt porre og svampe, og steg i yderligere 5 min.

ravioli med spinat og ricotta
30 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

32 min.
Pastasaucen

Hæld skysaucen i retten, og smag til med salt og peber. Vend evt. pastaen i skysaucen med det samme eller lad selv folk portionere.

35 min.
Anretning

Fordel pastaretten i dybe tallerkener, og spis salaten til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?