Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med estragonen, svampene, hjertesalaten og æblet.
Skær porren i tynde skiver, og svampene i kvarte. Riv salaten i mundrette stykker, hak estragonen fint, og skær æblet i tynde skiver.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Bland 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike, 1/2 tsk. sennep, revet hvidløg (hvis du har lidt liggende) og lidt salt og peber pr. person i en skål. Vend salaten, æblet, estragonen og nødderne rundt i dressingen lige før servering.
Sæt saltet vand over at koge til pastaen.
Læg baconen på en kold pande. Sæt panden over ved middelhøj varme, og lad baconen stege i sit eget fedt i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt porre og svampe, og steg i yderligere 5 min.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Hæld skysaucen i retten, og smag til med salt og peber. Vend evt. pastaen i skysaucen med det samme eller lad selv folk portionere.
Fordel pastaretten i dybe tallerkener, og spis salaten til.
Kundekommentarer ()