Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt sammen med estragonen, svampene, hjertesalaten og æblet.
Skær porren i tynde skiver, og svampene i kvarte. Riv salaten i mundrette stykker, hak estragonen fint, og skær æblet i tynde skiver.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Bland 1 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. eddike, 1/2 tsk. sennep, revet hvidløg (hvis du har lidt liggende) og lidt salt og peber pr. person i en skål. Vend salaten, æblet, estragonen og nødderne rundt i dressingen lige før servering.
Sæt saltet vand over at koge til pastaen.
Læg baconen på en kold pande. Sæt panden over ved middelhøj varme, og lad baconen stege i sit eget fedt i ca. 3 min. under omrøring. Tilsæt porre og svampe, og steg i yderligere 5 min.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Hæld skysaucen i retten, og smag til med salt og peber. Vend evt. pastaen i skysaucen med det samme eller lad selv folk portionere.
Fordel pastaretten i dybe tallerkener, og spis salaten til.
Til orientering om sovsens farve:
Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. Vi foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-)
Kundekommentarer ()