0
Ravioli med salat af bagte vinterrødder, valnødder og grape

Ravioli med salat af bagte vinterrødder, valnødder og grape

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Fuldkornshvedemel, Æg, Mælkevalle, Mælk, Hvedemel, Nødder, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerødderpersillerødder
1 min.
Bag rødderne

Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl rødderne, og bag dem hele i ovnen ca. 25 min., til de har taget godt med farve, og er blevet møre.

Sæt samtidig en grydefuld vand over, at koge til ravioli. Husk et generøst skud salt.

dijon sennepgrapeløvstikke
5 min.
Lav dressing

Pil skrællen af grapen. Pres juice af halvdelen af grapen ned i en skål. Og skær den anden halvdel i mundrette bidder.

Pisk en dressing af ca. 1 spsk. grapesaft, 1 spsk. olivenolie og 1 tsk. sennep pr. kuvert. Krydr med lidt salt og groftkværnet sort peber.

Hak løvstikken fint, både stilke og blade. Vend løvstikke og skåret grapefrugt sammen med dressingen.

bladsellerivalnøddekerner
15 min.
Hak og skær

Hak valnødder groft. Snit bladselleri i tynde skiver. Vend begge dele op i dressingen.

ravioli med spinat og ricottapecorino romano
20 min.
Kog ravioli

Kom ravioli op i det kogende vand, og kog efter anvisning på pakken. Hæld herefter vandet fra gryden, men gem ca. 1/2 dl pr. kuvert. Kom det gemte kogevand op i gryden igen sammen med ravioli, tag gryden af varmen, og tilsæt et par dråber olivenolie og fintrevet ost. Vend forsigtigt rundt, så osten smelter om raviolien. Krydr med lidt groftkværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Skær rodfrugterne ud i grove stykker, og vend dem med dressingen. Anret ravioli i en dyb tallerken, og salat af rodfrugter på siden i en skål.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?