Denne ret kan jeg spise året rundt. Man kan nemlig bare kommer årstidens grøntsager i retten sammen med bønner, brød og parmesan.
Tænd ovnen på 250 grader 20 minutter, inden du starter.
Start med at skærer ventreche ud i mindre tern, som var det bacon.
Tag en stor gryde og sæt den på middelhøjvarme. Kom en lille sjat olie i, og sortér ventrecheternene i gryden i 1-2 min., til de er let gyldne.
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kom gulerødder, krydderblanding og lidt salt i gryden, og sauter i yderligere 1 minut.
Kom 1 spsk. eddike pr. kuvert i, og lad det fordampe i 30 sekunder.
Tilsæt herefter ca. 3 dl vand pr. kuvert. Lad retten stå og småsimre under låg i 8-10 min.
Skær halvdelen af bollerne ud i tyndeskiver. Fordel skiverne på en bagerist eller bageplade, og kom dem i ovnen i 2-4 min., til de er let sprøde.
Imens skyller du kålen, og skærer den i mindre stykker eller i strimler.
Hæld bønnerne ud i en si, og skyl dem let. Kom kål og bønner i suppen, og lad dem simre med.
Kom de sprøde brød ned i suppen, og server den med et par dråber god olivenolie og masser af friskrevet parmesan henover.
Velbekomme!
Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget.
Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks.
Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
Kundekommentarer ()