Pil løget og hak det groft. Soigner svampene og hak dem groft, hvis de er store. Svits risene klare i olien i en gryde, og derefter løget. Kom svampene i risene og lad dem snurre med ca. 4 min. Hæld bouillonen ved lidt af gangen og sørg for, at fyldet får opsuget væden mellem hver gang. Kog ca. 15 min., hvor der bliver påfyldt bouillon med jævne mellemrum. Bland smørret i sammen med den revne ost. Smag til med salt og peber.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften