0

Ristede Bella Gomba a la Greque

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pensl svampene med lidt olie og krydr med salt og peber. Steg dem på en grillpande til de er helt møre og bløde i kødet og læg dem i et fad. Del cherrytomaterne i to og hak de sorte oliven groft. Kog olivenolie, hvidvin, knust hvidløg, laurbær, salt og peber sammen i en gryde – mængden skal reduceres til knap halvdelen. Hæld lagen over grøntsagerne og stil salaten til side mindst en halv times tid. Smag til, vend friskhakket persille i og server fx som forret med godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.