0

Ristede svampe med spinat

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Smelt smørret med olivenolie ved jævn varme i en gryde. Tilsæt de hakkede løg under jævnlig omrøring I ca. 5 min. til de er bløde. Tilsæt champignonerne og sauter dem til væsken er fordampet. Rør spinaten i og lad det simre til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber. Rør osten i.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.