Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl rodfrugterne, og skær dem i tern på ca. 2 x 2 cm.
Hak løget groft.
Læg rodfrugter og løg i et ildfast fad, og vend dem med 1 spsk. olie pr. person, salt, peber, timian efter smag og 1/2 fed presset hvidløg pr. person.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min.
Læg kyllingebrystet på rodfrugterne efter 15 min. Drys kødet med salt og peber, og bag det hele sammen i de sidste 15 min.
Pil og knus 1/4 fed hvidløg pr. person, og rør det sammen med creme fraiche. Smag dippen til med salt og peber.
Sæt fadet på bordet, eller lav portionsanretning med rodfrugter og kylling. Server dippen til.
Kundekommentarer ()