Pil løget og hvidløget, og skræl ingefæren. Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern, og løget på den grove side.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg grøntsagerne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt krydderiblandingen, bouillonen, tomatpureen og linserne, og steg yderligere 1 min. under omrøring.
Hæld vand i gryden, indtil det dækker linserne. Kom låg på gryden, og lad retten simre i ca. 20 min. Rør rundt undervejs.
Smages til med salt og peber.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Skyl squashen og tomaterne. Skær squashen i tern og tomaterne i halve.
Fordel dem på en bradepande dækket med bagepapir uden olie på.
Sæt bradepanden i toppen af ovnen, og bag grøntsagerne i 5-10 min., indtil de får godt med farve. Krydres efterfølgende med salt og peber.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Fordel dahlen i dybe tallerkener, anret squash og tomater henover med lidt olivenolie. Servér brødet til.
Velbekomme!
Daal krydderi indeholder: 20% gurkemeje, 20% spidskommen, 15% sorte sennepsfrø, 15% gule sennepsfrø, 15 % garam masala, 5% asafetidia, 5% karryblade, 5% kasuri methi.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()