0

Rødspætte med pastinakmos og dampet spinat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og kog dem helt møre. Mos pastinakkerne og rør dem sammen med ægget. Krydr med salt og peber.

Damp spinaten i kort tid til den kun lige er faldet sammen. Krydr med salt og peber og tryk væden fra. Læg spinaten i et lille ovnfast fad og læg fisken oven på.

Fordel pastinakmosen over fisken og hæld 10 g olie og lidt citronsaft over.

Bag retten i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter til overfladen er gylden, og fisken er bagt.

Server retten sammen med en citronskive og dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?