0
Rødspættefilet i gnocchisalat med fennikel og appelsin

Rødspættefilet i gnocchisalat med fennikel og appelsin

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Fennikelporre
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Dæk en bradepande med bagepapir.

Hak fennikel og porre i tynde skiver, spred dem ud på bagepladen, vend dem med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.

Bag grøntsasgerne i 10-15 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

solsikkekerner
10 min.
Rist solsikkekernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

appelsin
15 min.
Forbered appelsin

Skær appelsinkødet i tynde skiver.

rødspættefiletgnocchi
20 min.
Steg fisk og gnocchi

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Steg fiskefileten på den ene side i 3 min. ved middelvarme.

Vend fisken om, og og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, og steg gnocchierne et par min. på to sider.

30 min.
Anretning

Anret gnocchi, bagte grøntsager, fisk, og appelsinskiver på et stort fad, og top med solsikkekernerne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?