Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Hak fennikel og porre i tynde skiver, spred dem ud på bagepladen, vend dem med 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Bag grøntsasgerne i 10-15 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Skær appelsinkødet i tynde skiver.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Steg fiskefileten på den ene side i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om, og og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og steg gnocchierne et par min. på to sider.
Anret gnocchi, bagte grøntsager, fisk, og appelsinskiver på et stort fad, og top med solsikkekernerne.
Kundekommentarer ()