0

Romaneskoblomkål og cherrytomater sauteret i karry-hvidløg-chilismør

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i små buketter og stokken i tynde skiver. Halver tomaterne og skær hvidløgsfeddene i helt tynde skiver. Smelt smørret ved middel varme og sauter hvidløgsskiverne heri uden de tager farve. Kom karry, chiliflager, salt og peber i og rør rundt. Tilsæt blomkålsbuketter og –stok og sauter det 12-14 min. til blomkålen er næsten mør. Vend tomaterne i, varm det hele igennem og smag til med salt og peber. Server som tilbehør til svinekød, kylling og fisk.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær